Qui som?

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

Som una empresa especialitzada en el desenvolupem i la gestió d’activitats centrades en l’educació, la cultura i el lleure.

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

Oferim una oferta variada d’activitats i serveis adaptada als interessos i necessitats dels usuaris, sempre acompanyada d’una metodologia de treball rigorosa i especialitzada per part de personal qualificat.

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

Els valors que guien la nostra acció es concreten en una sensibilitat cap a una societat plural i democràtica –amb igualtat d’oportunitats per a tothom-, solidària, sostenible –capaç de viure dels recursos propis i de preservar el patrimoni cultural i natural-, tolerant, diversa i compromesa amb el seu futur. Apostem per a formar persones amb valors que, a la vegada que siguin capaços de conviure en harmonia amb tothom, lluitin per preservar la seva identitat.

La nostra feina diària es fonamenta en tots aquests principis, sense la presència dels quals no tindrien gaire sentit les activitats i els projectes que gestionem.

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

L’objectiu que perseguim en totes les nostres activitats és ajudar als infants, joves i adults a desenvolupar actituds, habilitats i aficions especifiques, que els facin gaudir d’un temps lliure ben aprofitat i enriquidor per al seu desenvolupament personal.

Aquest és un element d'encapçalament personalitzat

Elaborant projectes, activitats i/o serveis que permetin als usuaris desenvolupar actituds, valors i hàbits que els proporcionin un enriquiment personal i col·lectiu.

Promovent en totes les nostres activitats el respecte per al medi ambient i un desenvolupament just i sostenible.

Treballant en totes les nostres activitats la igualtat de gènere, la solidaritat, la pau i el respecte a la diversitat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad