Clàusula d’inscripció

Avis Legal: D’acord amb el que estableix La Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les seves dades i les del seu tutelar seran incorporades en un fitxer autoritzat sota responsabilitat d’EDUCACIÓ, CULTURA I LLEURE, SL, amb la finalitat de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè i el seu tutelat. Amb la signatura d’aquest document vostè  ens autoritza a que les dades de salut incloses en aquest formulari seran utilitzades amb la finalitat d’adaptar les activitats a les seves necessitats , així mateix també ens autoritza a fer seguiment de l’activitat a la qual s’ha inscrit. També l’informem que les seves dades seran guardades a la nostra empresa mentre vostè en sigui usuari.

Pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, ratificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra direcció SANT GREGORI PARC INDUSTRIAL, NAU F2, CTRA. DE CARTELLÀ, KM 0,5 – 17150 SANT GREGORI o per correu electrònic a o per correu electrònic a l’adreça info@nexxe.cat adjuntant el DNI.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades i les del seu tutelat no han estat modificades i que es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre les dues parts.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad